SAKURA SUSHIBAR

SAKURA SUSHIBAR Top kwaliteit sushi in Apeldoorn!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 880 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sakura Sushibar. Meer weten? Ontdek meer

17 aug 2022 om 8:53 Sushi was weer heerlijk zoals altijd! Goed vers en bestelling was keurig op tijd
16 aug 2022 om 21:26 Snelle bezorging. Eten was prima. Niet enorm speciaal maar wel gewoon goed en genoeg.
9 aug 2022 om 21:01 Zoals altijd heerlijk
24 jul 2022 om 22:37 Eten was goed wat wij erg jammer vonden was dat wij een bezorg tijd hadden gevraagd van 1830 zodat wij de kinderen op bed hadden en dan met onze gasten sushi konden eten nu stonden ze er 45 min eerder zonder dit te laten weten dat vind ik schofterig
22 jul 2022 om 17:40 Had om kwart voor 6 besteld , om kwart voor8 kwamen ze eindelijk. Ze nemen de telefoon ook niet op ! Zo slecht!!!!
14 jul 2022 om 21:50 Frozen sashimi. It took two hours to deliver the food
14 jul 2022 om 19:45 Tja eten is best goed, maar woon je 1 km verderop moet je nog 1,5 uur wachten, dat is echt jammer.
11 jul 2022 om 9:22 Eten is prima. Jammer dat het niet volgens bestelling was. Er miste een item. Kost toch 2 euro.
10 jul 2022 om 20:42 Sushi is zwak
9 jul 2022 om 23:06 Verzorgde pokébowls van goede kwaliteit. Heerlijk!
8 jul 2022 om 19:03 Lekkerste sushi van Apeldoorn. Grote rolls en goeie kwaliteit. Altijd vriendelijk en op tijd bezorgd.
2 jul 2022 om 19:57 Een uur van te voren besteld en netjes op tijd ontvangen. Heerlijk gegeten!